طراح داخلی کیست؟

راهنمای پذیرش و بورس تحصیلی آلمان،آمریکا،انگلیس،کانادا،نیوزیلند،استرالیا،هند،مالزی،ژاپن،ایتالیا،فرانسه،دوبی و ...

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

طراح داخلی کیست؟

یا می‌دانید طراحی داخلی چیست؟ یا چه انواعی دارد؟ می‌دانید وظایف یک طراح داخلی چیست؟

اگر جواب این سوال‌ها را می‌خواهید بدانید،  با من همراه باشید در این پست.

تعریف طراحی داخلی

طراحی داخلی به هنر و علم تغییر فضای یک اتاق یا ساختمان، جهت ایجاد کردن محیطی سالم تر که از نظر زیبایی شناسی هم برای کابران اش بهتر باشد، می‌گویند.

طراح داخلی کیست ؟ طراح داخلی کسی هست که، این چنین پروژه‌هایی را می‌پذیرد، برایشان پژوهش می‌کند، برنامه ریزی و مدیریت می‌کند.

طراحی داخلی یه حرفه چند بعدی است به این معنی که شامل توسعه کانسپت، طرح ریزی فضا، بازرسی فضا، برنامه ریزی، پژوهش، ارتباط با سهامداران پروژه، مدیریت پروژه و در نهایت اجرای طراحی می‌باشد.

طراحی داخلی در مقایسه با آرایش دادن به فضا (دکور فضا) بیشتر بر روی برنامه ریزی، طراحی کاربردی و استفاده موثر از فضا تمرکز دارد.

فضای طراحی داخلی شده در حال لود شدن

یک طراح داخلی می‌تواند پروژه‌هایی را برعهده بگیرد که شامل سامان دادن پایه ای ترین لایه‌های فضایی درون ساختمان باشد، همچنین پروژه‌هایی که نیاز به فهم مسائل تکنیکال مثل روشنایی، صداگذاری و جایگذاری در و پنجره، دارد

اگر چه طراحان داخلی آرایش و طرح بندی فضا را مشخص می‌کنند اما نمی‌توانند بدون داشتن تایید مشورت با مهندس سازه در دیوار های باربر سازه تغییر ایجاد کنند.

طراحان داخلی اغلب اوقات در پروژه‌ها به طور مستقیم با معماران، مهندسان و پیمانکاران کار می‌کنند.

طراحان داخلی باید بتوانند در پروژه‌‌‌ها  محیط داخلی ای را طراحی بکنند که کاربردی، ایمن و پایبند قوانین ساختمانی و آئین نامه ها باشد. این قوانین فراتر از پالت‌های رنگی و مبلمان را دربر می‌گیرد و مدارک ساختمان، نرخ اشغال، قوانین مراقبت‌های بهداشتی و قوانین طراحی پایدار، علاوه بر مدیریت و هماهنگی سرویس‌های حرفه ای مثل مکانیکی، الکترونیکی، لوله کشی و ایمنی را شامل می‌شود- تا اطمینان یابد که افراد بتوانند در آنجا درس، کار و یا زندگی کنند و علاوه بر بی ضرر بودن، از نظر زیبایی شناسی هم خوشایند باشد.

هر فرد ممکن است بخواهد متخصص یک حوزه از طراحی داخلی شود مثل طراحی مسکونی، طراحی تجاری، طراحی اقامتی (مهمان نوازی) ، طراحی مراقبتی بهداشتی، طراحی بین‌المللی، طراحی نمایشگاهی، طراحی مبلمان و برندینگ محیطی.

طراحی داخلی یک رشته و حرفه خلاق است که نسبتا جدید، دائما در حال رشد و اغلب گیج کننده برای عموم مردم است. این رشته فقط شغلی هنری نیست و نیاز به پژوهش و تحقیق در خیلی حوزه‌ها دارد تا به درک کامل چگونگی تاثیر محیط‌ها بر افراد داخل آنها، برسند.

طراح داخلی در حال کار

وظایف طراح داخلی

دنبال پروژه‌های جدید می گردد و به مزایده می‌رود

نیاز‌های پروژه و اهداف کارفرما را مشخص می‌کند

چگونگی حرکت افراد در محیط و استفاده از فضا را درنظر می‌گیرد

طرح‌های اولیه از جمله نقشه برقکاری را طرح ریزی می‌کند

مشخص کردن مصالح و وسایل خانه مانند نورگذاری ها، مبلمان، کف، شیرالات

آماده کردن طرح‌های نهایی با استفاده از نرم‌افزار‌ضهای کامپیوتری

ایجاد کردن یک جدول زمانی برای پروژه طراحی داخلی و تخمین زدن هزینه‌های پروژه

سفارش دادن مصالح و نظارت داشتن بر کار گذاشتن المان‌های طراحیطراحان داخلی در حال مشورت با هم بر روی یک پروژه

انواع طراحی داخلی

طراحی پایدار

از استراتژی‌هایی برای بالا بردن بازدهی مصرف آب و انرژی و کیفیت هوای داخل فضا، استفاده می‌کند و محصولاتی که از نظر محیطی مطلوب‌تر هستند را معین می‌کند مثلا بامبو و چوب پنبه برای کف‌ها. متخصصان طراحی پایدار می‌توانند گواهی لید (LEED) را  برای پروژه شان بگیرند که نشان دهنده این است که یک ساختمان و فضا درونی آن با استفاده از مفاهیم پایداری ساخته شده است.

طراحی بین المللی

فضاها را بازسازی می‌کند تا قابل دسترس‌تر برای همه بشوند. هرچند اغلب این طراحان عادت دارند که فضا‌ها را برای افراد مسن و افراد با نیاز‌های خاص طراحی کنند اما این طراحی‌های بین المللی در نهایت برای همه مفید خواهد بود. برای مثال یک ورودی بدون پله ممکن است برای کسی که روی صندلی چرخ دار است ضروری باشد، اما برای کسی که کودکش را در کالسکه راه می‌برد هم مفید واقع می‌شود.

طراحی سرویس بهداشتی و آشپزخانه

تخصص افراد در این حوزه در آشپزخانه و سرویس‌های بهداشتی است که دانش وسیعی در مورد انواع کابینت‌ها، شیرالات، وسایل، لوله کشی، سیم کشی الکتریکی برای این اتاق‌ها را دارا می‌باشند.

طراحی نورپردازی

متمرکز بر تاثیر نور در خانه، محل کار و مکان‌های عمومی است. برای مثال طراحان نورپردازی ممکن است در موسسات درمانی، موزه‌ها و گالری‌ها و تولیدات نمایشی (تلویزیون و تئاتر و …) کار کنند و وسایل مناسب برای نورپردازی موردنظر برای هر فضا را، پیدا و جایگذاری کنند.

مجله اینترنتی آرکدلی مرجع طراحی داخلی در ایران و اولین مجله هدفمند رشته معماری که مراجع دانشی بزرگ دنیا رو ترجمه و دانش روز را در کشور انتشار میدهد.





:: بازدید از این مطلب : 1547
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : khashayars
ت : چهار شنبه 29 مرداد 1399
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی